ui_main.showing_reports_from ui_main.change_date_range

11-15 of 2451 ui_main.reports

ЕУ е дебилска марионета полна со педери и дебилски родови 0 ui_main.verified

10:33 Mar 30, 2024

На ден 30.03.2024-та, во 10:33 часот, од твитер профилот @svoja_na_svoeto, забележан е говор на омраза поради политичка припадност и сексуална... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

Говор на омраза кон ЛГБТ заедницата 0 ui_main.verified

21:19 Mar 29, 2024

На ден 29.03.2024,во Instagram има коментар на име stojannikoloski кој повикува на говор на омраза и тоа “Eden da ne ostanete mamu... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

Шиптарите се ракот на Македонија 0 ui_main.verified

21:01 Mar 29, 2024

На ден 29.03.2024-та година, во 21:01 часот, објавен е говор на омраза врз основа на етничка припадност од профилот @Heracleus1. Во твитот пишува... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

Говор на омраза врз основа на полова припадност 0 ui_main.verified

20:23 Mar 29, 2024

На ден 29.02.2024 година, во 20:23 часот, објавен е говор на омраза врз основа на полова припадност, како коментар на фејсбук објава од профилот... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Прилеп

11-15 of 2451 ui_main.reports

ui_main.filter_reports_by

ui_main.clear ui_main.category

ui_main.clear ui_main.location

ui_main.clear ui_main.type

ui_main.clear ui_main.media

ui_main.clear ui_main.verification

ui_main.clear ui_main.custom_fields

Вид на говор

Кривични дела

Отежителни околности

Дали говорот на омраза е предизвикан од лажни вести?

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Тежина

Висина

Приближна возраст

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

ui_main.total_reports ui_main.avg_reports_per_day % ui_main.verified
2451 0.55 97.18%