ui_main.showing_reports_from ui_main.change_date_range

26-30 of 2451 ui_main.reports

Нема шиптари кои ќе и се мешаат во владеењето 0 ui_main.verified

22:39 Mar 26, 2024

На ден 26.03.2024 година, во 15:39 часот, објавен е говор на омраза врз етничка и национална основа, како фејсбук објава од профилот @Artista008.... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Прилеп

Омекнувач 0 ui_main.verified

14:57 Mar 25, 2024

На 25 март страницата Камај на својот фејсбук профил објави видео од безбедносни камери на некој супер маркет од тоа како една жена отвара омекнувач... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

Клетото шиптарско племе разбира само сила 0 ui_main.verified

11:45 Mar 25, 2024

На ден 25.03.2024-та година, во 11:45 часот, објавен е говор на омраза врз основа на етничка припадност од твитер профилот @Prebond_Rex. Во... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

Диво шиптарско племе 0 ui_main.verified

11:02 Mar 25, 2024

На ден 25.03.2024 година, во 11:02 часот, објавен е говор на омраза врз етничка и национална основа, како фејсбук објава од профилот @jordanoskitale.... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Прилеп

Шиптарите се отпадници на Исламот 0 ui_main.verified

14:52 Mar 17, 2024

На ден 17.03.2024-та година, во 14:52 часот, објавен е говор на омраза врз основа етничка припадност како коментар од профилот @hitl1488. Во... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

26-30 of 2451 ui_main.reports

ui_main.filter_reports_by

ui_main.clear ui_main.category

ui_main.clear ui_main.location

ui_main.clear ui_main.type

ui_main.clear ui_main.media

ui_main.clear ui_main.verification

ui_main.clear ui_main.custom_fields

Вид на говор

Кривични дела

Отежителни околности

Дали говорот на омраза е предизвикан од лажни вести?

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Тежина

Висина

Приближна возраст

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

ui_main.total_reports ui_main.avg_reports_per_day % ui_main.verified
2451 0.55 97.18%