ui_main.showing_reports_from ui_main.change_date_range

21-25 of 2451 ui_main.reports

Каква казна ќе има за педерите што не вознемируваат со паради? 0 ui_main.verified

22:09 Mar 28, 2024

На ден 28.03.2024, во 22:09 часот, регистриран е говор на омраза поради сексуална ориентација и родов идентитет како коментар од твитер профилот... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

Говор на омраза врз на лгбт припадност 0 ui_main.verified

16:40 Mar 28, 2024

порталот слободен печат на својот инстаграм профил објавува статија за изречена затворска казна од 1год. за ширење на говор на омраза врз сексуална... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Тетово

Казна 0 ui_main.verified

15:01 Mar 28, 2024

На 28 март порталот Слободен печат на својот инстаграм профил објави вест за тоа дека лице од Неготино доби затворска казна од една година за... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

Педерите нема да може да ги викаме педери 0 ui_main.verified

11:46 Mar 28, 2024

На ден 28.03.2024-та година, во 11:46 часот е објавен говор на омраза врз основа на сексуална ориентација и родов идентитет од твитер профилот... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

На браќата Срби ќе му пукни филмо и ќе почнат да ги рокат козојебите на косово 0 ui_main.verified

03:55 Mar 28, 2024

На ден 28.02.2024 година, во 03:55 часот, објавен е говор на омраза врз основа на етничка и национална припадност, како фејсбук објава од профилот... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

21-25 of 2451 ui_main.reports

ui_main.filter_reports_by

ui_main.clear ui_main.category

ui_main.clear ui_main.location

ui_main.clear ui_main.type

ui_main.clear ui_main.media

ui_main.clear ui_main.verification

ui_main.clear ui_main.custom_fields

Вид на говор

Кривични дела

Отежителни околности

Дали говорот на омраза е предизвикан од лажни вести?

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Тежина

Висина

Приближна возраст

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

ui_main.total_reports ui_main.avg_reports_per_day % ui_main.verified
2451 0.55 97.18%