ui_main.showing_reports_from ui_main.change_date_range

16-20 of 2451 ui_main.reports

Маршираме храбро“ – Марш за видливост на трансродовите лица во Скопје 0 ui_main.verified

12:57 Mar 29, 2024

На ден 29.03.2024 во 12:57 pm на Фејсбук од страна на порталот A1on.mk е објавен пост со наслов: „ Маршираме храбро“ – Марш... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

У Русија овие као терористи ги сметаат иначе 0 ui_main.verified

12:00 Mar 29, 2024

На ден 29.03.2024 година, објавен е говор на омраза врз родова основа и сексуална ориентација, како коментар на инстаграм објава, од профилот... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

Смрт за педерите украинци и татаробугари 0 ui_main.verified

09:34 Mar 29, 2024

На ден 29.03.2024-та година, во 09:34 часот, објавен е говор на омраза поради национална припадност и сексуална ориентација и родов идентитет... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

16-20 of 2451 ui_main.reports

ui_main.filter_reports_by

ui_main.clear ui_main.category

ui_main.clear ui_main.location

ui_main.clear ui_main.type

ui_main.clear ui_main.media

ui_main.clear ui_main.verification

ui_main.clear ui_main.custom_fields

Вид на говор

Кривични дела

Отежителни околности

Дали говорот на омраза е предизвикан од лажни вести?

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Тежина

Висина

Приближна возраст

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

ui_main.total_reports ui_main.avg_reports_per_day % ui_main.verified
2451 0.55 97.18%