Контактирајте нè

Име
Вашата email адреса
Телефонски број
Наслов на пораката
Порака:
Сигурносен код:
16 + 2 =

  Хелсиншки комитет за човекови права на Република Македонија

  Map

 • Адреса ул. Наум Наумовски Борче 83,
  1000 Скопје
  Република Македонија
 • Тел / Факс / Моб +389 (0)2 3119 073
  +389 (0)2 3290 469
  +389 (0)78 252 812