ui_main.showing_reports_from ui_main.change_date_range

6-10 of 2451 ui_main.reports

Говор на омраза врз основа на етничка и национална припадност 0 ui_main.verified

14:09 Mar 30, 2024

На ден 30.03.2024 година, во 14:09 часот, објавен е говор на омраза врз етничка и национална основа, како коментар на фејсбук објава, од профилот... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Прилеп

Тие се козарско инцесно крволочно геноцидно племе 0 ui_main.verified

13:34 Mar 30, 2024

На ден 30.03.2024-та година, во 13:34 часот е нотиран е говор на омраза поради етничка припадност како коментар од твитер профилот @marjanfulda.... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

Племе кое мора да биде запрено 0 ui_main.verified

13:25 Mar 30, 2024

На ден 30.03.2024 година, во 13:25 часот, објавен е говор на омраза врз етничка и национална основа, како коментар на фејсбук објава, од профилот... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

Говор на омраза кон ЛГБТ заедницата 0 ui_main.verified

12:24 Mar 30, 2024

На ден 30.03.2024,во Instagram има коментар на име Keysersozzeee кој повикува на говор на омраза и тоа “Samo za vo gasna komora ste... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

Говор на омраза врз основа на родов идентитет и сексуална ориентација 0 ui_main.verified

12:00 Mar 30, 2024

На ден 30.03.2024 година, објавен е говор на омраза врз родова основа и сексуална ориентација, како коментар на инстаграм објава, од профилот... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Прилеп

6-10 of 2451 ui_main.reports

ui_main.filter_reports_by

ui_main.clear ui_main.category

ui_main.clear ui_main.location

ui_main.clear ui_main.type

ui_main.clear ui_main.media

ui_main.clear ui_main.verification

ui_main.clear ui_main.custom_fields

Вид на говор

Кривични дела

Отежителни околности

Дали говорот на омраза е предизвикан од лажни вести?

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Тежина

Висина

Приближна возраст

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

ui_main.total_reports ui_main.avg_reports_per_day % ui_main.verified
2451 0.55 97.18%