ui_main.showing_reports_from ui_main.change_date_range

11-15 of 2495 ui_main.reports

Говор на омраза поради етничка припадност 0 ui_main.verified

07:54 Apr 25, 2024

Објавено е видео како етнички албанец не сака да ги прими документите за прекршочна казна поради тоа што не се на албански јазик. На ден 25.04.2024,во... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

Шиптар е шиптар 0 ui_main.verified

02:26 Apr 24, 2024

На ден 24.04.2024 година, в0 02:26 часот, објавен е говор на омраза врз основа на етничка и национална припадност, како фејсбук објава, од... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Охрид

Постирани видеа величење на учк 0 ui_main.verified

19:42 Apr 23, 2024

На социјалните мрежи Твитер од корисник се величи војната во 2001од корисник @thearnaut ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Тетово

11-15 of 2495 ui_main.reports

ui_main.filter_reports_by

ui_main.clear ui_main.category

ui_main.clear ui_main.location

ui_main.clear ui_main.type

ui_main.clear ui_main.media

ui_main.clear ui_main.verification

ui_main.clear ui_main.custom_fields

Вид на говор

Кривични дела

Отежителни околности

Дали говорот на омраза е предизвикан од лажни вести?

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Тежина

Висина

Приближна возраст

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

ui_main.total_reports ui_main.avg_reports_per_day % ui_main.verified
2495 0.56 97.23%