ui_main.showing_reports_from ui_main.change_date_range

21-25 of 2495 ui_main.reports

Твитер говор наномраза 0 ui_main.verified

11:01 Apr 20, 2024

Говор нанонраза кон Македонците од корисник @sllavophile и @val_spirit ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Битола

Халкидики 0 ui_main.verified

13:30 Apr 19, 2024

На ден 19 април, корисникот на Х, PhD, Едвард Благојче, на својот профил објави твит кој гласи: „ Ајдеее сега пак циганоскопјаните ќе... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

Твитер платформа говор на омраза 0 ui_main.verified

06:04 Apr 19, 2024

Гоцор на омраза кажувајќи одредени личности дека се лажни од корисник @Leta36278255 ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Кочани

Говор на омраза од србски бот мрежа 0 ui_main.verified

01:06 Apr 19, 2024

Говор на омраза од корисник @Marija_24 нејзин статус кој вели "Македонци су бивши Срби. Црногорци су бивши Срби. Хрвати су бивши Срби.... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Куманово

Омраза на платформата Х 0 ui_main.verified

01:02 Apr 19, 2024

Од Корисник @UniteorDie1918 во цела една нишка навредува понижува Македонците ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Куманово

21-25 of 2495 ui_main.reports

ui_main.filter_reports_by

ui_main.clear ui_main.category

ui_main.clear ui_main.location

ui_main.clear ui_main.type

ui_main.clear ui_main.media

ui_main.clear ui_main.verification

ui_main.clear ui_main.custom_fields

Вид на говор

Кривични дела

Отежителни околности

Дали говорот на омраза е предизвикан од лажни вести?

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Тежина

Висина

Приближна возраст

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

ui_main.total_reports ui_main.avg_reports_per_day % ui_main.verified
2495 0.56 97.23%