Showing Reports From May 05, 2013 to Sep 18, 2022 Change Date Range

Or choose your own date range:

From: To: Go
6-10 of 1795 Reports

Мизерен, гаден, лезбо пост 0 Verified

15:55 Aug 24, 2022

Нотиран е говор на омраза на социјалната мрежа @Facebook, поконкретно на фејсбук страната на дигитиралниот медиум Репортер.мк (@www.reporter.mk).... More Information » « Less Information

Скопје

Кристална ноќ против „индијанци“ 0 Verified

09:51 Aug 15, 2022

Нотиран е говор на омраза на социјалната мрежа @Twitter, поконкретно на твитер профилот @DegenEriksen. Истиот во свој твит повикува на познатата... More Information » « Less Information

Скопје

За ситни пари се продаде девојчето 0 Verified

11:54 Aug 12, 2022

Нотран е говор на омраза на социјалната мрежа @Facebook, поконкретно на фејсбук страната на ТВ Сител (@sitelmk). Говорот на омраза е насочен... More Information » « Less Information

Скопје

Тука не сакаме такви изроди 0 Verified

10:56 Aug 12, 2022

Нотиран е говор на омраза на социјалната мрежа @Facebook, поконкретно на фејсбук страната @mkzabava. Говор на омраза е насочен кон Бекир Асани,... More Information » « Less Information

Скопје

Грчко-бугарска предавничка 0 Verified

19:22 Jul 30, 2022

Нотиран е говор на омраза на социјалната мрежа @Facebook, поконкретно на фејсбук страната на веб порталот @infomax.mk. Говорот на омраза е насочен... More Information » « Less Information

Скопје

6-10 of 1795 Reports

Filter Reports By

Clear Category

Clear Location

Clear Type

Clear Media

Filter reports that contain…

Clear Verification

Clear Custom Fields

Кривични дела

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

Приближна возраст

Висина

Тежина

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Total Reports Avg Reports Per Day % Verified
1795 0.52 96.49%