Showing Reports From May 05, 2013 to Sep 18, 2022 Change Date Range

Or choose your own date range:

From: To: Go
21-25 of 1795 Reports

Оставка не е доволна, треба бесилка 0 Verified

15:03 Jul 14, 2022

Нотиран е говор на омраза на социјалната мрежа @Facebook, поконкретно на фејсубук страната на веб порталот Инфомакс.мк (@iNFOMAX.mk). Говор... More Information » « Less Information

Скопје

Палење на предавниците 0 Verified

10:36 Jul 13, 2022

Нотиран е говор на омраза на социјалната мрежа @Facebook, поконкретно на фејсбук страна на ТВ Алфа (@AlfaTelevizijaMk). Говорот на омраза е... More Information » « Less Information

Скопје

За кого е измислен Голи Оток 0 Verified

08:50 Jul 12, 2022

Нотиран е говор на омраза на социјалната мрежа @Twitter, поконкретно на твитер профилот @Jovanowsky. Говор на омраза е политички мотивиран и... More Information » « Less Information

Скопје

Северџански кафич 0 Verified

15:24 Jul 07, 2022

Нотиран е говор на омраза на социјалната мрежа @Twitter, поконкретно на твитер профилот @cjohnmkd. Говорот на омраза е поврзан со моменталната... More Information » « Less Information

Скопје

Северџаните еден по еден ќе летаат во Вардар 0 Verified

11:39 Jul 07, 2022

Нотиран е говор на омраза на социјалната мрежа @Twitter, поконкретно на твитер профилот „Циклон Б за Северџани“(@jkjgdddcccvbhji),... More Information » « Less Information

Скопје

21-25 of 1795 Reports

Filter Reports By

Clear Category

Clear Location

Clear Type

Clear Media

Filter reports that contain…

Clear Verification

Clear Custom Fields

Кривични дела

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

Приближна возраст

Висина

Тежина

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Total Reports Avg Reports Per Day % Verified
1795 0.52 96.49%