Showing Reports From May 05, 2013 to Sep 18, 2022 Change Date Range

Or choose your own date range:

From: To: Go
26-30 of 1795 Reports

Северџански кафич 0 Verified

10:58 Jul 07, 2022

Нотиран е говор на омраза на социјалната мрежа @Twitter, поконкретно на твитер профилот @cjohnmkd. Говорот на омраза е поврзан со моменталната... More Information » « Less Information

Скопје

Говор на омраза против полицијата 0 Verified

17:12 Jul 06, 2022

Нотиран е говор на омраза на социјалната мрежа @Twitter, поконкретно на твитер профилот @ThalliumMK. Говорот на омраза е насочен кон припадните... More Information » « Less Information

Скопје

Колку повеќе паради толку повеќе ќе ве мразиме 0 Verified

14:04 Jul 02, 2022

Нотиран е говор на омраза на социјалната мрежа @Twitter, поконкретно на твитер профилот @GigaBajtT. Истиот во свој твит споделува скриншот од... More Information » « Less Information

Скопје

Не е гордост да си педер 0 Verified

13:59 Jul 02, 2022

Нотиран е говор на омраза на социјалнатра мрежа @Twitter, поконкретно на твитер профилот @ColdSnowQueen, кој преку својот твит шири говор на... More Information » « Less Information

Скопје

Посебен ќотек наместо посебен режим 0 Verified

13:37 Jul 02, 2022

Нотиран е говор на омраза на социјалната мрежа @Facebook, поконкретно на официјалната фејсбук страна на ТВ медиумот Сител (@sitelmk). На објавена... More Information » « Less Information

Скопје

26-30 of 1795 Reports

Filter Reports By

Clear Category

Clear Location

Clear Type

Clear Media

Filter reports that contain…

Clear Verification

Clear Custom Fields

Кривични дела

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

Приближна возраст

Висина

Тежина

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Total Reports Avg Reports Per Day % Verified
1795 0.52 96.49%