ui_main.showing_reports_from ui_main.change_date_range

11-15 of 2347 ui_main.reports

Комуњариии племе и семе да ви се сотре 0 ui_main.verified

13:39 Jan 29, 2024

На ден 29.01.2024 година, во 13:39 часот, објавен е говор на омраза врз етничка и национална основа и политичка припадност, како коментар на... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

на Божјото ВОСКРЕСНИЕ ВЕЛИГДЕН КЕ ВЕ КАЗНИМЕ за ВЕК и ВЕКОВ 0 ui_main.verified

22:20 Jan 28, 2024

На ден 28.01.2024 година, во 22:20 часот, објавен е говор на омраза врз етничка и национална основа, како коментар на фејсбук објава од профилот... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Штип

СДСКОМУЊАРОПЕДЕРСКА ФАШИСТИЧКА ПЕДОФИЛСКА САТАНИСТИЧКА ТЕРОРИСТИЧКА СЕКТА 0 ui_main.verified

17:49 Jan 28, 2024

На ден 28.01.2024 година, во 17:49 часот, објавен е говор на омраза врз етничка и национална основа и политичка припадност, како коментар на... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Кочани

КОД: Мрежата на босот од Грчец се ширела и низ институциите за гонење на криминал 0 ui_main.verified

16:15 Jan 28, 2024

На ден 28.01.2024 во 4:15 pm на Фејсбук од страна на порталот Skopjeinfo.mk е објавен пост со наслов: „ При полициската истрага се користени... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

11-15 of 2347 ui_main.reports

ui_main.filter_reports_by

ui_main.clear ui_main.category

ui_main.clear ui_main.location

ui_main.clear ui_main.type

ui_main.clear ui_main.media

ui_main.clear ui_main.verification

ui_main.clear ui_main.custom_fields

Кривични дела

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Приближна возраст

Висина

Тежина

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

ui_main.total_reports ui_main.avg_reports_per_day % ui_main.verified
2347 0.53 97.06%