ui_main.showing_reports_from ui_main.change_date_range

26-30 of 2240 ui_main.reports

Порака до Исмет Рамадани: Не гарантирам за однесувањето на Македонците 0 ui_main.verified

14:07 Nov 03, 2023

На ден 03.11.2023 година, во 14:07 часот, објавен е говор на омраза врз основа на етничка припадност од профилот @GoranPavlovski2. Во твитот... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

Говор на омраза цигани 0 ui_main.verified

13:44 Nov 03, 2023

На 03.11.2023 година лице сподели навредувачка објава кон Ромите нарекувајќи ги цигани и дека не треба на нив да им се подаруваат работи оти... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

Не видов осуда од шитарите за иредентистичките ставови на Канал 5 0 ui_main.verified

19:55 Nov 02, 2023

На ден 02.11.2023 година, во 19:55 часот, објавен е говор на омраза врз основа на етничка припадност и политичка припадност, од Твитер профилот... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

Овие што ќе пушат кур шиптарски ич не ми беше за неочекување 0 ui_main.verified

17:49 Nov 02, 2023

На ден 02.11.2023 година, во 17:49 часот, објавен е говор на омраза врз основа на етничка припадност од твитер профилот @Mkdlionsmkd. Во твитот... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

Само Александар Ранковиќ - Лека знаел какво племе се шиптарите 0 ui_main.verified

17:14 Nov 02, 2023

На ден 02.11.2023 година, во 17:14 часот, објавен е говор на омраза врз основа на етничка припадност од профилот @PeroZumbul. Во твитот пишува... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

26-30 of 2240 ui_main.reports

ui_main.filter_reports_by

ui_main.clear ui_main.category

ui_main.clear ui_main.location

ui_main.clear ui_main.type

ui_main.clear ui_main.media

ui_main.clear ui_main.verification

ui_main.clear ui_main.custom_fields

Кривични дела

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Приближна возраст

Висина

Тежина

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

ui_main.total_reports ui_main.avg_reports_per_day % ui_main.verified
2240 0.52 96.92%