ui_main.showing_reports_from ui_main.change_date_range

1-5 of 2136 ui_main.reports

Нинџи по улици, да не знајш дали носи калашников или бомби! 0 ui_main.verified

22:58 Sep 20, 2023

На ден 20.09.2023 година, во 22:58 часот, објавен е говор на омраза врз основа на религија, етничка и национална основа, како коментар на фејсбук... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Прилеп

Говор на омраза врз основа на пол и род 0 ui_main.verified

11:36 Sep 20, 2023

На ден 20.09.2023 година, во 11:36 часот, објавен е говор на омраза врз основа на полова и родова основа, како коментар на фејсбук објава од... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Прилеп

Говор на омраза врз основа на род и сексуална ориентација 0 ui_main.verified

01:55 Sep 19, 2023

На ден 19.09.2023 година, во 01:55 часот, објавен е говор на омраза врз основа на род и сексуална ориентација, како коментар на фејсбук објава... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Прилеп

Говор на омраза поради етничка и национална припадност 0 ui_main.verified

22:06 Sep 14, 2023

Во ден 14.09.2023,во твитер има коментар на име @jogofa6816 кој повикува на говор на омраза и тоа “нема ништо да Исполниме сите татарки... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

Да им ставиме крај на трансхомо агендашите, и да ги заштитиме нашите деца 0 ui_main.verified

14:49 Sep 14, 2023

На ден 14.09.2023 година, во 14:49 часот, објавен е говор на омраза врз основа на полова припадност, родова и сексуална ориентација, како коментар... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

1-5 of 2136 ui_main.reports

ui_main.filter_reports_by

ui_main.clear ui_main.category

ui_main.clear ui_main.location

ui_main.clear ui_main.type

ui_main.clear ui_main.media

ui_main.clear ui_main.verification

ui_main.clear ui_main.custom_fields

Кривични дела

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Приближна возраст

Висина

Тежина

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

ui_main.total_reports ui_main.avg_reports_per_day % ui_main.verified
2136 0.5 96.77%