Верифицирано

„Сечење на чировите“, објавена на порталот Дудинка

12:15 May 2 2014 Skopje, Macedonia (FYROM)

„Сечење на чировите“, објавена на порталот Дудинка „Сечење на чировите“, објавена на порталот Дудинка „Сечење на чировите“, објавена на порталот Дудинка
Опис
Во статија под наслов „Сечење на чировите“, објавена на порталот Дудинка, Миленко Неделковски посочува со име и презиме група луѓе кои јавно ги етикетира. Употребените зборови, јасно покажуваат повикување на насилство.
Линк од вести
http://dudinka.mk/?p=445
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0