Верифицирано

Миленко најавува вербални напади на ТВ

14:43 May 15 2014 Фејсбук

Миленко најавува вербални напади на ТВ
Опис
Миленко Неделковски на својата Фејсбук страница го најави своето гостување во емисијата Јади Бурек, при што на вулгарен начин истакна дека вербално ќе ги напаѓа т.н. „соросоиди“.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0