Верифицирано

Лавина од коментари врз основа на сексуална ориентација

10:33 May 19 2014 Фејсбук

Лавина од коментари врз основа на сексуална ориентација Лавина од коментари врз основа на сексуална ориентација Лавина од коментари врз основа на сексуална ориентација Лавина од коментари врз основа на сексуална ориентација
Опис
На Фејсбук страната на Миленко Неделковски се појави објава во која Неделковски вербално напаѓа неколку јавни личности, реферирајќи на објавите поврзани со поплавите, при што го пренасочува текот на дискусијата против лицата со различна сексуална ориентација, поврзувајќи ги со споменатите активисти и оставајќи простор за лавина од коментари кои исто така може да се видат во прилог.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0