Верифицирано

СДСМ е збирштина од наркомани и педери

10:38 Jun 25 2020 Скопје

Опис
На ден 25.06.2020-та година, во 10:38 часот е нотиран говор на омраза поради сексуална ориентација и родов идентитет/политичка припадност, објавен како коментар од твитер профилот @vujceod. На твитот на kezhmanprvi кој напишал дека најмалку 5 пати досега бил статист во спот на СДСМ за избори, тој коментира „збирштина од пијаници, наркомани, педери, рекетари...“
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0