ui_main.showing_reports_from ui_main.change_date_range

1796-1800 of 2347 ui_main.reports

Цела Македонија педери и лезбејки, дали е нормално да ве има 2.000 на парада? 0 ui_main.verified

03:18 Jun 29, 2019

На ден 29.06.2019-та година, во 03:18 часот, регистиран е говор на омраза поради различна сексуална ориентација и родов идентитет, објавен од... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

"Смрт за вас"-Говор на омраза поради сексуална ориентација и родов идентитет 0 ui_main.verified

18:32 Jun 28, 2019

На ден 28.06.2019 година (Петок) забележан е говор на омраза поради сексуална ориентација и родов идентитет на Фејсбук објава од страна на Мери... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

Бесилка за хомосексуалци 0 ui_main.verified

22:50 Jun 27, 2019

На тема хомосексуалност и посвојување на деца од страна на истополови партнери, лице повикува бесилки за хомосексуалци. ui_main.more_information » « ui_main.less_information

https://twitter.com/6inchdic?s=09

"За вас крвави копилиња само убиства" 0 ui_main.verified

17:43 Jun 27, 2019

На ден 27.06.2019 (Четврток) забележан е говор на омраза поради сексуална ориентација и родов идентитет на Фејсбук објава на медиумот "Телевизија... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

"За вас крвави копилиња само убиства" 0 ui_main.verified

17:06 Jun 27, 2019

На ден 27.06.2019 (Четврток) забележан е говор на омраза поради сексуална ориентација и родов идентитет на Фејсбук објава на медиумот "Телевизија... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

1796-1800 of 2347 ui_main.reports

ui_main.filter_reports_by

ui_main.clear ui_main.category

ui_main.clear ui_main.location

ui_main.clear ui_main.type

ui_main.clear ui_main.media

ui_main.clear ui_main.verification

ui_main.clear ui_main.custom_fields

Кривични дела

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Приближна возраст

Висина

Тежина

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

ui_main.total_reports ui_main.avg_reports_per_day % ui_main.verified
2347 0.53 97.06%