Верифицирано

Бајрами: Ниту една политичка владејачка гарнитура нема да се формира без пратениците на Европскиот фронт

11:23 Apr 30 2024 Скопје

Бајрами: Ниту една политичка владејачка гарнитура нема да се формира без пратениците на Европскиот фронт Бајрами: Ниту една политичка владејачка гарнитура нема да се формира без пратениците на Европскиот фронт
Опис
На ден 30.04.2024 во 11:23 am на Фејсбук од страна на порталот A1on.mk е објавен пост со наслов: „ Бајрами: Ниту една политичка владејачка гарнитура нема да се формира без пратениците на Европскиот фронт „ и се забележани коментари со говор на омраза врз политичка припадност и етничка припадност

Николчо Илиевски
На кого ќе му ја понуди привилегијата да биде дел од идната влада, одлучува мандатарот, а не група квази-реформирани терористи под закана.

Zoran Mladenov
SANJAJ SHIPO

Zlatko Velkovski
Терористичко го...... Во нормална држава после ваква изјава веднаш ќе мораше да поднесе оставка и да одговара. Ама во оваа вукојебина од држава се е можно.

Toseski Kuki Slobodan
Samo Putin zavas

Osogovo Golak
date ebat se tie evropjani po spisko kopele idiote 6 godini lazevte uste na dnotoste se vas ne ide da si zaminete od kadeste i togas nas za 24 h sme vo e.u. vas ve ne sakat oti ste tero.

Toseski Kuki Slobodan
OVIE TERORISTI KAKO OVAJ SITE TREBA DA SE POZATVORA UDBASI
Повеќе податоци
Вид на говор: Повикување и поттикнување дискриминација
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук
Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:: A1on.mk

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0