Верифицирано

Говор на омраза кон лицата со нехетеросексуална ориентација

13:21 May 19 2014 Скопје

Говор на омраза кон лицата со нехетеросексуална ориентација
Опис
На веб порталот Побарај мк е ставен оглас со наслов Придружете се да ги уништиме педерите, со кој јасно се повикува на омраза кон лицата со нехетеросексуална ориентација.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Интернет портал
Пријавивте ли во полиција?: не

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

говор на омраза во коментари

01:10 Sep 18, 2016

Скопје, 0 Kms

Шиптарите се диво племе

13:25 Mar 05, 2017

Скопје, 0 Kms

Govor na omraza

13:50 Feb 07, 2017

Скопје, 0 Kms

Циган Муртински, гасна комора!

13:59 Mar 12, 2017

Скопје, 0 Kms