Неверифицирани

Говор на омраза во дебатна емисија

12:00 Apr 9 2014 Скопје

Опис
Објава на водителот Миленко Неделковски на Фејсбук во која ја коментира емисијата „24 студио“ на телевизијата 24 Вести, на која гостуваат Ивица Боцевски, Мерсел Биљали и Ерол Ризаов.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Телевизија
Пријавивте ли во полиција?: не

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

Приближна возраст: 28
Висина: 180
Тежина: 70
Боја на коса: кафеава

Веродостојност: UP DOWN 0