Верифицирано

Поlитичка основа говор на омраза-ВМРОни

21:33 Feb 26 2024 Скопје

Опис
Говор на омраза на политичка основа од корисник @Berzitian
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа,Ширење на расистички и ксенофобичен материјал по пат на компјутерски систем

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0