Верифицирано

еден да не остани - говор на омраза на политичка припадност

21:40 Jan 27 2024 интернет

еден да не остани - говор на омраза на политичка припадност еден да не остани - говор на омраза на политичка припадност
Опис
еден да не остани - говор на омраза на политичка припадност
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0