Верифицирано

Govor na Omraza- prediVikuvanje nacionalana omraza so zborovite "Ubi Ubi Siptara

18:21 Jun 8 2019 Fb portalot Gol Mk

Govor na Omraza- prediVikuvanje nacionalana omraza so zborovite "Ubi Ubi Siptara
Опис
Na internet-Facebook portalot Gol.Mk Liceto so FB profil Goce Kocev na komentari upatil navreduvacka sodrzina na zborovite "Ubi Ubi Siptara" so sto jasno e eeka predizvikuva nacionalana onraza. Na den 08.06.2019 vo 18.11 min
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:: Na ifacebook portqlot Gol.Mk liceto Goce Kocev
Пријавивте ли во полиција?: не

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Говор на омраза за парада на гордоста

14:50 May 20, 2019

Социјална мрежа, 0 Kms

Смрт за ЛГБТИ заедницата

07:12 May 21, 2019

Инстаграм, 0 Kms

Бесилка за хомосексуалци

22:50 Jun 27, 2019

https://twitter.com/6inchdic?s=09, 0 Kms

Anti lgbt

13:43 Jun 30, 2019

На ФБ, 0 Kms