Верифицирано

Смрт за ЛГБТИ заедницата

07:12 May 21 2019 Инстаграм

Смрт за ЛГБТИ заедницата
Опис
Коментари на Инстаграм кога беше објавено дека во Скопје ќе се случи парада на гордоста
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0