Верифицирано

Бесилка за хомосексуалци

22:50 Jun 27 2019 https://twitter.com/6inchdic?s=09

Бесилка за хомосексуалци
Опис
На тема хомосексуалност и посвојување на деца од страна на истополови партнери, лице повикува бесилки за хомосексуалци.
Повеќе податоци
Кривични дела: Ширење на расистички и ксенофобичен материјал по пат на компјутерски систем
Вие сте: Жртва

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер
Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:: https://twitter.com/6inchdic?s=09
Пријавивте ли во полиција?: неПриближна возраст: Непозната

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0