Верифицирано

Педерите не пијат они се природно сјебани у глаата

13:25 Dec 31 2023 Скопје

Опис
На ден 31.12.2023 година, во 13:25 часот, објавен е говор на омраза врз основа на сексуална ориентација и родов идентитет, од твитер профилот @elisejmp3. Во пост пишува „Педерите не пијат они се природно сјебани у глаата“.
Повеќе податоци
Кривични дела: Ширење на расистички и ксенофобичен материјал по пат на компјутерски систем

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0