Верифицирано

Не сфаќам како се ебат педерите кур у кур

10:59 Dec 15 2023 Скопје

Опис
На ден 05.12.2023 година, во 10:59 часот, објавен е говор на омраза врз основа сексуална ориентација и родов идентитет од профилот @Toodup. Во твитот пишува „Не сфаќам како се ебат педерите кур у кур, побогу као им се шири дупчето на курот до толку, еве пробуем прст да бутнам али неиде, се кинете прво некао бе пеери?“.
Повеќе податоци
Кривични дела: Ширење на расистички и ксенофобичен материјал по пат на компјутерски систем

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0