Верифицирано

Анти – ЛГБТ твитер пораки објавени во Северна Македонија

11:37 Oct 5 2022 Скопје

Опис
Твитер корисник објави слика со двајца мажи кои се прегрнати, а која слика има натпис со навредувачка содржина насочена кон геј-мажите. Друг корисник на твитер исто така објави коментар под сликата со деградирачки контекст.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Белви

15:10 Mar 31, 2024

Скопје, 0 Kms

ефектот на дрогата

13:40 Jul 03, 2016

Скопје, 0 Kms

Говор на омраза кон Кире Наумов

00:28 Jul 23, 2016

Скопје, Карпош, 0 Kms

klasnata

13:05 Jul 18, 2016

Скопје, 0 Kms