Верифицирано

Хомофобичен говор

11:33 Dec 16 2022 Скопје

Опис
Еден корисник на Твитер напиша: „Ебајте ги педерските европски фудбалски федерации. Сакаа да носат шарени бендови, да ги промовираат правата на педерите на терен. Ебате ги вредностите“.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0