Верифицирано

Коментари против Комитетот и на етничка основа

13:23 May 21 2014 Фејсбук

Коментари против Комитетот и на етничка основа
Опис
На објава на Фејсбук страницата на Хелсиншкиот Комитет, по повод насилните протести во Ѓорче Петров беа закачени коментари во кои беше нападнат Комитетот, но беше многу забележителен и говорот на омраза на етничка основа.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0