Верифицирано

Цигански џамваз

00:01 Apr 1 2020 Скопје

Цигански џамваз Цигански џамваз
Опис
На фб страна Политички Циркус е овјавена слика со министерите на РСМ и преседателот на државата Стево Пендаровски и е лоциран коментар со говор на омраза кон ромска заедница.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Говор на омраза

13:27 Jun 03, 2014

Скопје, 0 Kms

ЛГБТИ - Хелсиншки

02:01 Jun 28, 2023

Скопје, 0 Kms

Парада низ Скопје

19:41 Jun 24, 2023

Скопје, 0 Kms

Почитичка основа говор на омраза

21:33 Feb 26, 2024

Скопје, 0 Kms