Верифицирано

Саше Политико за Антиќ

13:54 Mar 17 2014 Интернет

Саше Политико за Антиќ Саше Политико за Антиќ Саше Политико за Антиќ Саше Политико за Антиќ Саше Политико за Антиќ Саше Политико за Антиќ Саше Политико за Антиќ Саше Политико за Антиќ Саше Политико за Антиќ
Опис
Откако Саше Ивановски - Политико објави колумна чијшто наслов е „Аман бе Антиќ, играј си кошарка, не се мешај у политика, коњу глуп ретардиран!“, а чиј текст не е ништо помалку експлицитен, имаше реакција од порталот Курир, кој освен што направи партиско поврзување, остави простор за реакции на читателите, преполни со говор на омраза.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Говор на омраза против Уранија Пировска

23:47 Mar 06, 2014

ул.„9 Мај“ бр.22, 0 Kms

Twitter status povik za nasilstvo

13:29 Jul 09, 2018

Centar, Skopje 1000, Macedonia (FYROM), 0.47 Kms

Коментари на фотографиите од IDAHO

23:39 May 20, 2014

Фејсбук, 0.62 Kms