Верифицирано

Говор на омраза на твитер во однос на посвојување деца од истополови партнери.

22:08 May 27 2021 Скопје

Говор на омраза на твитер во однос на посвојување деца од истополови партнери. Говор на омраза на твитер во однос на посвојување деца од истополови партнери.
Опис
Говор на омраза на твитер во однос на посвојување деца од истополови партнери, нарекувајќи ги „педери“.
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0