Верифицирано

Сите сте такви вие затоа ве е*т кој стигне.

01:00 Feb 22 2021 Скопје

Сите сте такви вие затоа ве е*т кој стигне. Сите сте такви вие затоа ве е*т кој стигне. Сите сте такви вие затоа ве е*т кој стигне. Сите сте такви вие затоа ве е*т кој стигне.
Опис
На социјалната мрежа @tiкtok од страна на профилот @mrjoveti e објавен видеото на Зоки Фаци околу видео честитката упатена до Душко влог за 02.02 каде е нотирано коментари со навреди и говор на омраза поради сексуална ориентација и етничка припадност.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0