Верифицирано

Ќе бидат избришани и лишени од бело видело

00:46 Nov 16 2020 Скопје

Ќе бидат избришани и лишени од бело видело Ќе бидат избришани и лишени од бело видело Ќе бидат избришани и лишени од бело видело Ќе бидат избришани и лишени од бело видело Ќе бидат избришани и лишени од бело видело Ќе бидат избришани и лишени од бело видело Ќе бидат избришани и лишени од бело видело Ќе бидат избришани и лишени од бело видело Ќе бидат избришани и лишени од бело видело Ќе бидат избришани и лишени од бело видело Ќе бидат избришани и лишени од бело видело Ќе бидат избришани и лишени од бело видело Ќе бидат избришани и лишени од бело видело
Опис
На фб портал @НашеКавадарци е објавена објава од лидер.мк околу бришењето на содржините од Фб во Македонија од страна на невладината организација Метаморфозис каде се објавени сите имиња и презимиња на вработените на невладината каде се нотирани коментари со говор на омраза,клетви, навреди.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0