Верифицирано

Нема мир додека Шиптар е жив

22:51 Jul 26 2020 Скопје

Нема мир додека Шиптар е жив Нема мир додека Шиптар е жив Нема мир додека Шиптар е жив
Опис
На фб портал на #Курир е објавено развеано знаме на Голема Албанија над саат кулата во Гостивар каде е лоциран коментар со говор на омраза поради етничка и политичка припадност.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0