Верифицирано

Говор пред шиптарите со кече

17:35 Jul 26 2020 Скопје

Говор пред шиптарите со кече Говор пред шиптарите со кече Говор пред шиптарите со кече
Опис
На фб страна #НалетДаСеСторите е објавено по изјавата на Али Ахмети дека Гоце Делчев држел говор пред Албанците каде е обајена сликата со папата и Бујар Османи и се лоцирано коментари со говор на омраза поради етничка и политичка припадност.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0