Верифицирано

Говор на омраза-политичка припадност

21:00 May 11 2020 Скопје

Говор на омраза-политичка припадност
Опис
Говор на омраза врз осноава на политичка припадност, од страна на јавна личност новинарот Миленко Неделковски.
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук
Јавен настан: Друго
Дали пријавивте на друго место?: Не пријавив на друго место

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн): Миленко Неделковски

Веродостојност: UP DOWN 0