Верифицирано

Копито струмичко цркни

17:43 Mar 23 2020 Скопје

Копито струмичко цркни
Опис
Интернет порталот Press25.mk на 23.03.2020 на својата страница на социјалната мрежа фејсбук сподели пост од пресконференцијата на потпаролот на СДСМ - Костадинов. На постот се нотирани низа на коментари исполнети со омраза, како: „копито стумичко цркни“, „педер“, „јас мислев конора фати, ама пушта желба куртули“, „предавник“ и сл...
Повеќе податоци
Кривични дела: Ширење на расистички и ксенофобичен материјал по пат на компјутерски систем

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0