Верифицирано

Стока Шиптарска

01:04 Mar 23 2020 Скопје

Стока Шиптарска Стока Шиптарска Стока Шиптарска Стока Шиптарска
Опис
На прес конференцијата на министерот Венко Филипче во врска со корона вирусот беше поставено прашање од страна на новинар кон заменик министерот на Албански јазик и се лоцирани говор на омраза кон етничка и политичка припадност
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0