Верифицирано

Живи педери има да јадеме кога ќе дојдеме на власт

23:50 Aug 13 2019 Скопје

Опис
На ден 13.08.2019-та година, во 23:50 часот е нотиран говор на омраза поради различна сексуална ориентација и родов идентитет, објавено од твитер профилот @GLASche____. Во твитот се наведува „Живи педери има да јадеме кога ќе дојдеме на власт.“
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0