Верифицирано

Zakani za LGBT lica

11:51 May 29 2019 Скопје

Zakani za LGBT lica Zakani za LGBT lica
Опис
Tviter korisnikot se zakanuva deka treba da se zapalat vo pechka site pederi
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа
Вие сте: Жртва

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер
Пријавивте ли во полиција?: не

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0