Верифицирано

Тие со брендирана облека, искубани веѓи и депилирани се педери

12:53 Apr 4 2019 Скопје

Опис
На ден 04.04.2019-та година, во 12:53 часот, на твитер профилот @Mrazacka е регистриран говор на омраза поради различна сексуална ориентација и родов идентитет. Авторот на постот пишува дека „оние што се уфилмани со брендирана облека, искубани веѓи и депилирани се педери и не ги сакаме“.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0