Верифицирано

Говор на омраза поради пол и род

10:40 Apr 2 2019 Скопје

Опис
На ден 01.04 ( Понеделник) при објава на infomax.mk , односно изјава на Професорката Сиљановска која гласи : '' ЗА ЗАЕВ ТРЕБА ДА ИЗМИСЛИМЕ ДЕН НА ВИСТИНАТА: Кај нас ѓаволот ја однесе шегата''
Напишан е коментар со говор на омраза спрема премиерот Заев со поттик за насилство.
Коментарот гласи : '' Samo Atentat ''
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0