ui_main.showing_reports_from ui_main.change_date_range

1-5 of 2495 ui_main.reports

слика со говор на омраза кон Македонците 0 ui_main.verified

11:14 May 05, 2024

На коментар на социјалната мрежа Твитер слика која со навреда ги омаловажува Македонците од корисникот @xjljl ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

Мицкоски до Османи 0 ui_main.verified

20:31 Apr 30, 2024

На ден 30.04.2024 во 8:31 pm на Фејсбук од страна на порталот A1on.mk е објавен пост со наслов: „ Мицкоски до Османи: Слоганот не е шовинистички... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

ШИПТАРИТЕ НЕМА ШТО ДА ГИ СУДИМЕ, ЕДЕН КЛИН ВО ЧЕЛО И ТОА 0 ui_main.verified

16:25 Apr 30, 2024

На ден 30.04.2024 година, во 16:25 часот е нотиран е говор на омраза поради етничка припадност како коментар од твитер профилот @GoranSpasov.... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

1-5 of 2495 ui_main.reports

ui_main.filter_reports_by

ui_main.clear ui_main.category

ui_main.clear ui_main.location

ui_main.clear ui_main.type

ui_main.clear ui_main.media

ui_main.clear ui_main.verification

ui_main.clear ui_main.custom_fields

Вид на говор

Кривични дела

Отежителни околности

Дали говорот на омраза е предизвикан од лажни вести?

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Тежина

Висина

Приближна возраст

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

ui_main.total_reports ui_main.avg_reports_per_day % ui_main.verified
2495 0.56 97.23%