ui_main.showing_reports_from ui_main.change_date_range

1-5 of 2240 ui_main.reports

Шипалскине исламски терористи не треба да живеат кај што има други луѓе 0 ui_main.verified

19:43 Dec 01, 2023

На ден 01.12.2023 година, во 19:43 часот, објавен е говор на омраза врз основа на етничка и национална припадност, како коментар на фејсбук... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Прилеп

Мојот Гостивар 0 ui_main.verified

18:19 Nov 19, 2023

На ден 19.11.2023 во 6:19 pm на Фејсбук од страна на порталот Патриотско друштво е објавен пост со наслов: “Мојот Гостивар ” и... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

Се молат педерите да не забегуваат со анимализам да не бидат натакнати на магаре 0 ui_main.verified

10:18 Nov 16, 2023

На ден 16.11.2023 година, во 10:18 часот, објавен е говор на омраза врз основа на сексуална ориентација и родов идентитет, како коментар од... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

Еден смрдлив инцестоиден Шиптар 0 ui_main.verified

01:07 Nov 15, 2023

На ден 15.11.2023 година, во 01:07 часот, објавен е говор на омраза врз основа на етничка и национална основа и сексуална ориентација, како... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

Хитлер ваквите ги правел сапун 0 ui_main.verified

20:08 Nov 14, 2023

На ден 14.11.2023 година, во 20:08 часот, објавен е говор на омраза врз родова основа и сексуална ориентација, како коментар на фејсбук објава... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Охрид

1-5 of 2240 ui_main.reports

ui_main.filter_reports_by

ui_main.clear ui_main.category

ui_main.clear ui_main.location

ui_main.clear ui_main.type

ui_main.clear ui_main.media

ui_main.clear ui_main.verification

ui_main.clear ui_main.custom_fields

Кривични дела

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Приближна возраст

Висина

Тежина

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

ui_main.total_reports ui_main.avg_reports_per_day % ui_main.verified
2240 0.52 96.92%