ui_main.showing_reports_from ui_main.change_date_range

1-5 of 2347 ui_main.reports

Почитичка основа говор на омраза 0 ui_main.verified

21:33 Feb 26, 2024

Говор на омраза на политичка основа од корисник @Berzitian ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

Абе сите нив треба палење живи 0 ui_main.verified

16:47 Feb 22, 2024

На ден 22.02.2024 година, во 16:47 часот, објавен е говор на омраза врз основа на политичка припадност или политичка ориентација, како коментар... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Прилеп

Говор на омраза кон македонскиот народ 0 ui_main.verified

02:40 Feb 19, 2024

Навредува со говор на омраза рака и негирање на Македонија ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Струмица

Крв да плукате сите до еден па дури и гласачите 0 ui_main.verified

15:33 Feb 18, 2024

На ден 18.02.2024 година, во 15:33 часот, објавен е говор на омраза врз основа на етничка и национална припадност, како коментар на фејсбук... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Прилеп

Говор на омраза раза и територијални претензии 0 ui_main.verified

23:30 Feb 16, 2024

Од твитер корисник @Valenti41854604 кој навредува и повикува на територијални претензии ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

1-5 of 2347 ui_main.reports

ui_main.filter_reports_by

ui_main.clear ui_main.category

ui_main.clear ui_main.location

ui_main.clear ui_main.type

ui_main.clear ui_main.media

ui_main.clear ui_main.verification

ui_main.clear ui_main.custom_fields

Кривични дела

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Приближна возраст

Висина

Тежина

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

ui_main.total_reports ui_main.avg_reports_per_day % ui_main.verified
2347 0.53 97.06%