ui_main.showing_reports_from ui_main.change_date_range

21-25 of 2347 ui_main.reports

Проклети и Проколнати да бидете фашист комуњари & шиптар терористи 0 ui_main.verified

11:22 Jan 22, 2024

На ден 22.01.2024 година, во 23:22 часот, објавен е говор на омраза врз етничка и национална основа и политичка припадност/политичка ориентација,... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Прилеп

Европски фронт ќе ја формира следната влада 0 ui_main.verified

10:10 Jan 18, 2024

На ден 18.01.2024 година, во 22:10 часот, објавен е говор на омраза врз основа на политичка припадност или политичка ориентација на пост на... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Струмица

Со сдсм и вмро треба и како педери да се изјаснат само да се вработат 0 ui_main.verified

21:37 Jan 15, 2024

На ден 15.01.2024 година, во 21:37 часот, објавен е говор на омраза врз основа на род и сексуална ориентација, како коментар на фејсбук објава... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Прилеп

Шипоци идиоти терористи 0 ui_main.verified

08:34 Jan 15, 2024

На ден 15.01.2024 година, во 08:34 часот, објавен е говор на омраза врз основа на етничка и национална основа, како коментар на фејсбук објава... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Прилеп

21-25 of 2347 ui_main.reports

ui_main.filter_reports_by

ui_main.clear ui_main.category

ui_main.clear ui_main.location

ui_main.clear ui_main.type

ui_main.clear ui_main.media

ui_main.clear ui_main.verification

ui_main.clear ui_main.custom_fields

Кривични дела

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Приближна возраст

Висина

Тежина

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

ui_main.total_reports ui_main.avg_reports_per_day % ui_main.verified
2347 0.53 97.06%